top of page

Welkom bij Salon Elegance! In dit kleine, huiselijke schoonheidssalon te Stekene word je steeds ontvangen door mezelf, Caroline. Voor het kleinschalige karakter van dit salon koos ik bewust: het geeft me de kans om alle verzorgingen steeds volgens jouw persoonlijke wensen en met veel zorg uit te voeren. Als klant sta je bij Salon Elegance immers volledig centraal.

 

Je kan bij mij terecht voor heel wat behandelingen. Heel wat jaren geleden, in 1985, behaalde ik mijn diploma als schoonheidsspecialiste aan het Maria Assumptalyceum. Sindsdien ben ik gebeten door de beauty-microbe, en volgde ik bijscholingen als kleurenconsulente , nagelstyliste ,  medische pedicure en dermaplaning/dermapeel. 

Om een persoonlijke aanpak en voldoende tijd voor jouw behandeling te garanderen werk ik steeds op afspraak.  Aarzel zeker niet om mij telefonisch te contacteren voor meer vrijblijvende informatie. Ben ik telefonisch even niet bereikbaar? Dan ben ik waarschijnlijk een klant in de watten aan het leggen. Spreek in dat geval gerust een boodschap in, ik bel je zo snel mogelijk terug!

 

Ter info: er is voorlopig nog geen mogelijkheid om met bancontact te betalen, gelieve dus steeds contant geld te voorzien. 

 

Hopelijk tot binnenkort!

-Caroline Luneaut 

 

 

 

bottom of page