Welkom bij Salon Elegance! In dit kleine, huiselijke schoonheidssalon te Stekene word je steeds ontvangen door mezelf, Caroline. Voor het kleinschalige karakter van dit salon koos ik bewust: het geeft me de kans om alle verzorgingen steeds volgens jouw persoonlijke wensen en met veel zorg uit te voeren. Als klant sta je bij Salon Elegance immers volledig centraal.

 

Je kan bij mij terecht voor heel wat behandelingen. Heel wat jaren geleden, in 1985, behaalde ik mijn diploma als schoonheidsspecialiste aan het Maria Assumptalyceum. Sindsdien ben ik gebeten door de beauty-microbe, en volgde ik bijscholingen als kleurenconsulente en nagelstyliste. In mijn nagelstudio kan je niet alleen terecht voor gellac-nagels maar ook voor een manicure of luxe-manicure, steeds uitgevoerd met Morgan Taylor nagellak. Ook voor een gelaatsverzorging (Anesi)en Micro-Dermabrasie behandelingen kan je bij mij terecht.

Om een persoonlijke aanpak en voldoende tijd voor jouw behandeling te garanderen werk ik steeds op afspraak.  Aarzel zeker niet om mij <telefonisch of via e-mail te contacteren> voor meer informatie. Ben ik telefonisch even niet bereikbaar? Dan ben ik waarschijnlijk een klant in de watten aan het leggen. Spreek in dat geval gerust een boodschap in, ik bel je zo snel mogelijk terug!

 

Op zoek naar een leuk cadeau, voor moederdag, vaderdag, verjaardagen of andere feestelijke gelegenheden? Bij Salon Elegance kan je steeds cadeaucheques aankopen, waarvan je zelf de waarde bepaalt! Neem gerust <contact op> om hiernaar te informeren.

 

Ter info: er is voorlopig geen bancontact-faciliteit, gelieve steeds contant te betalen.

 

Hopelijk tot binnenkort!

Caroline